Om Hebro

Direktør

Direktør

Pehr Horsbøl

Telefonnummer: 42 90 11 02

E-mail: ph@hebro.dk

Hebro Digital

Digital ansvarlig

Kristian Knudsen

Telefonnummer: 20 57 55 69

E-mail: knk@hebro.dk

Digital servicemedarbejder

Marianne Rasmussen

Telefonnummer: 42 30 56 43

E-mail: mr@hebro.dk

Digital servicemedarbejder

Dzenana Bahtovic

E-mail: db@hebro.dk

Studentermedhjælper

Malou Hjorth

E-mail: mh@hebro.dk

SEO ansvarlig

Donam Skovbakke

E-mail: ds@hebro.dk

Hebro Salg

Salgskonsulent

Malene Christensen

E-mail: mc@hebro.dk

Salgskonsulent

Anita Søegaard Madsen

E-mail: asm@hebro.dk

Salgskonsulent

Peter Øris

E-mail: po@hebro.dk

Salgskonsulent

Henrik Rasmussen

E-mail: hra@hebro.dk

Salgskonsulent

Jill Dahl

E-mail: jid@hebro.dk

Hebro Marketing

Grafisk ansvarlig

Helle Bilgrav

E-mail: hb@hebro.dk

Hebro Lager & Logistik

Jytte

E-mail: hb@hebro.dk

Sig det med gaver....

Firmagaver vækker glæde og bringer smilet frem. Hos Hebro hjælper vi jer med at sige tak og sætte pris på jeres medarbejdere, samarbejdspartnere og andre professionelle relationer med vores store gaveudvalg og gennemtænkte koncept.

Se vores løsninger

Vores fokus er på jer
og jeres medarbejdere

Hebro leverer gavekoncepter til danske virksomheder. Vores mål er at give jer den bedste service – selvfølgelig med det største smil – for hos Hebro er det jer og jeres medarbejdere, der er i fokus.

Det at give en gave er mere end bare gavens indhold. Det er en oplevelse, der i alt sin enkelthed forbinder glæden ved at give med taknemmeligheden for at modtage. Hos Hebro er det vores fornemmeste opgave at hjælpe jer med at finde den helt rigtige gaveløsning, der gør det nemt for jer at sige tak til jeres medarbejdere eller samarbejdspartnere med firmagaver af god kvalitet.

Vi gør det let for dig, at give
gaven, der bliver husket

Hos Hebro er vi altid på udkig efter nye trends og klassiske perler. Alt sammen med dét for øje at præsentere jer for et så bredt gavesortiment som muligt med en bred vifte af design- og kvalitetsprodukter, så I kan sikre en høj tilfredshed blandt jeres medarbejdere.

Når I vil skabe glæde og vise jeres taknemmelighed med en firmagave til medarbejdere og virksomhedsrelationer, har vi gjort det let for jer at udvælge præcist de gaver, som I ønsker, jeres modtager skal kunne vælge imellem på vores gaveshop. I har også mulighed for at tilpasse gaveshoppen med firmalogo og en personlig hilsen via vores premium løsninger, så hele oplevelsen bliver så personlig som mulig.

Ska' vi tales ved?

Lyder Hebro som den helt rigtige samarbejdspartner for jer? Så tøv ikke med at kontakte os. Udfyld nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig indenfor 2 hverdage.