Jim&Tony - Premium Pink - Handcrafted danish gin

  • Jim&Tony - Premium Pink - Handcrafted danish gin

270,40 DKK

Vejl. udsalgspris: 538,00 DKK

Ikke på lager

Beskrivelse

Handcrafted danish gin 40% Vol. Alc. 

Pakken indeholder:

1 stk. Jim&Tony - Premium Pink - Handcrafted danish gin, 350 ml.

1 stk. Franklin&Sons Strawberry & Raspberry , 275 ml.

1 stk. Fever-tree Aromatic Tonic Water , 200 ml.

1 stk. Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water, 200 ml.

1 stk. Rieme Pamplemousse MIXER , 375 ml.


De 2 GT nørder, Jim og Tony har været på en lang og vanskelig mission, en mission der udelukkende har haft det formål, at udvikle den ultimative gin til brug for Gin & Tonic. Med fremstillingen af denne fantastiske gin, JIM & TONY – Premium Pink er vi stolte af, at kunne sige “ Mission Completed

De spændende dufte fra de forskellige friske råvarer, der bliver destilleret i den flotte kobberkeddel, var den helt store inspiration… vi måtte simpelthen lave en gin til den perfekte GT! Efter utallige destilleringer, test og smagninger kom vi frem til et resultat i absolut særklasse.

JIM & TONY – Premium Pink er fremstillet udelukkende ved destillering af nøje udvalgte råvarer, enebær, koriander, fennikel og havtorn. Det hele er ‘handcrafted’ ved brug af den smukke kobberkeddel på STONE GRANGE. Jim & Tony

Rieme Pamplemousse MIXER

Den klassiske sodavand med masser af syrlige, friskpressede grapefrugter og aromatisk grape-skal. Balanceret med sukker og tilsat kraftige bobler, der bliver i sodavanden selv flere dage efter åbning takket være gammeldags patentprop.

Franklin&Sons Strawberry & Raspberry

Franklin&Sons vilde Jordbær & skotske

hindbær med sort revnet peber er et klassisk sommerhit. Tilsætningen af revnet sort peber giver lemonaden en dejlig anderledes frisk smag, som kan nydes året rundt.

Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water

Fentimans Pink Rhubarb Tonic Water er en botanisk brygning. En kombination af infusion, dygtig blanding og gæring af naturlige ingredienser. Resultatet er en autentisk drink, med noter af Rabarber. Pink Rhubarb Tonic Water giver Jim&Tony Premium Pink Gin en unik og forfriskende dimension.

Fever-tree Aromatic Tonic Water

Den lette bitterhed fra den sydamerikanske angostura-bark er perfekt afbalanceret med søde og krydrede noter fra kardemomme, ingefær, vanilje og allehånde. Resultatet er en unik og forfriskende aromatisk smag, der rundes af med tørre og rene citrusfrugter.