DAB+ radio og Bluetooth højttaler

400,00 DKK

Vejl. udsalgspris: 999,00 DKK

Tilvalg

På lager

Beskrivelse

Den multifunktionelle WOOFit DAB+ højttaler giver dig en 5-i-1 løsning

Du får Bluetooth højttaler, DAB+ radio, almindelig FM radio, timer og vækkeur i ét og samme produkt.

Og ved du, hvad det bedste af det hele er? Alle disse ting er samlet i en lille, smuk højttaler i dansk design.

WOOFit DAB+ passer perfekt i køkkenet, soveværelset, børneværelset, stuen og på terrassen med sit eksklusive udtryk.

Brug højttaleren trådløst eller tilsluttet strøm – du får 5 timers spilletid på en opladning, så du kan tage den med dig overalt.

DAB+ signal

Giv dig selv den nyeste radio-teknologi og vælg frit imellem et hav af radiokanaler i bedste lydkvalitet. Indstil nemt dine favoritkanaler på WOOFit DAB+ højttaleren og hav din yndlingsmusik klar, så snart du tænder den.

FM signal

Lyt til radio ved hjælp af det alminelige FM bånd. Find og indstil let kanalerne.

Bluetooth højttaler

Skift let mellem at lytte til radio eller afspil din egen musik, Podcast eller lydbog trådløst fra smartphone, tablet eller computer via Bluetooth. WOOFit DAB+ giver dig friheden til at vælge selv.

Stationær eller transportabel brug

WOOFit DAB+ har indbygget batteri, som giver dig 5 timers spilletid. Brug højttaleren trådløst og tag den med dig på altanen, badeværelset, i parken eller måske på den næste ferie? Du kan også lade højttaleren stå til strømforsyning altid, hvis du ønsker at bruge den som stationær radio eller højttaler i hjemmet.

Clock radio vækkeur

Du kender det sikkert. At høre lyden af vækkeuret om morgenen er ikke altid en fornøjelse. Gør din morgenrutine lidt bedre og vågn op til din favorit radiokanal. WOOFit DAB+ kan indstilles som vækkeur, så du kan blive vækket nænsomt og få en skøn start på morgenen. Funktionen er perfekt for dig, der gerne vil have mobiltelefonen, og strålingen fra denne, ud af soveværelset. Radioen kan indstilles til eksempelvis kun at vække dig på hverdage, og du kan bestemme på forhånd, hvor længe musikken skal spille om morgenen.

Sleep timer

Fald i søvn mens du lytter til din favoritmusik. WOOFit DAB+ højttaleren har indbygget sleep timer, så du kan indstille højttaleren til automatisk at slukke – smart!

Timer

WOOFit DAB+ højttaleren er perfekt inventar til køkkenet, når du laver mad. Derfor har den også indbygget æggeur, som hjælper dig med at holde styr på tiden, når du udfolder dine gastronomiske evner.

Produktspecifikationer:

• Sound Output: 1x3W

• DAB+, DAB, FM, Earphone output

• Rechargeable Li-Ion battery with 2200mAh (op to 7 timers streaming)

• Bluetooth v. 5

• 1.8” 128x32 B&W Display

• Mål: 120 x 120 x 52 mm

• Vægt: 400 g

Indhold i kassen:

1 x WOOFit DAB+

1 x Quick start guide

1 x USB opladerkabel